Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de første billeder af trekløverets spektakulære nyfortolkning af Air Force 1.

Sidste uge udgav Supreme og Nike deres spektakulære Zoom Streak Spectrum Plus-samarbejde, og nu tyder noget på, at de igen snart er klar med nye sneakers. Et billede er nemlig lækket af en helt ny Air Force 1, som øjensynligt er skabt i samarbejde med Comme Des Garçons SHIRT.

Endnu et samarbejde

Comme Des Garçons SHIRT, Supreme og Nike har før samarbejdet om at udgive en særlig udgave af den klassiske, hvide Air Force 1 Low med øje-grafik. Nu er de øjensynligt tilbage, og igen har de arbejdet på Nikes klassiske Air Force. Denne gang er den hvide udgave dog skiftet ud med en ”Black/White” udgave, der er udsat for en interessant nyfortolkning.

Air Force 1-eksperimenter

Nike har de seneste par sæsoner eksperimenteret med deres Air Force 1-model ved at udgive den i nye versioner, og det sker endnu engang med Comme Des Garçons SHIRT og Supremes næste udgivelse. De har nemlig valgt at forskyde halvdelen af Swoosh-panelet på overdelen. Det er en relativt lille ændring, der alligevel resulterer i et markant anderledes udtryk, der er ekstra synligt, fordi Air Force 1 har så klassisk og ikonisk et design.

Resultatet er enestående, men alligevel tilpas underspillet, fordi udgivelser er holdt i sorte og hvide farver, og fordi den eneste ekstra detalje er et Comme Des Garçons SHIRT x Supreme-print på hælen.

Større kollektion

Der er endnu ikke info omkring, om modellen kun udkommer i sort, men det er ikke utænkeligt at den også udkommer i hvid og rød. Desuden forventes skoen at komme som en del af et større samarbejde mellem Supreme, Comme Des Garçons SHIRT og Nike der også består af tøj og/eller accessories.

Release

Hvornår Supreme x Comme Des Garçons SHIRT x Nike Air Force 1 Low udkommer vides endnu ikke, men det forventes at blive engang til efteråret eller vinter. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.