Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Supreme har netop løftet sløret for et nyt sneaker-collab med Comme des Garcons og Nike på den ikoniske Air Force 1 low.

Vi har længe vidst, at Supreme har er hypet samarbejde på vej denne sæson med Nike i form af den klassiske basketballsneaker, Air More Uptempo i tre iøjnefaldende colorways. Men i forbindelse med denne uges collab mellem Supreme og Comme des Garçons SHIRT, har de løftet sløret for, at de desuden samarbejder med CDG på en fortolkning fanfavoritten, Nike Air Force 1 low.

Fortolkningen tager udgangspunkt i den originale, hvide læderudgave af AF1 low, og har givet den et særpræget print af øjne på dele af skoen. Der er desuden skrevet Supreme og Comme des Garçons SHIRT tæt ved midsolen. Generelt har skoen et clean udseende med lidt kant, og på papiret bliver denne udgave af den klassiske silhuet utvivlsomt enormt eftertragtet.

Det er ikke første gang, at Supreme ligger hænder på en Air Force 1, eftersom de er par sæsoner tilbage fik lov at køre en hightop igennem hype-maskinen. De og CDG har desuden før samarbejdet med andre fodtøjsbrands så som Vans og Timberland. Det er et kærkomment valg at prøve kræfter med Air Force 1, der har været udsat for en del collabs på det seneste, blandt andet VLONE og muligvis Off-White.

Ifølge Supreme lander sneakeren i butikkerne til maj, og når vi ved nærmere, vil den selvfølgelig være at finde i vores Release Kalender. Indtil da kan du se resten af samarbejdet mellem Supreme og Comme des Garcons SHIRT på vores søstersite, Couturism her.