Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

2017 har I den grad tilhørt adidas og Kanye West, der har haft enorm succes med deres fælles Yeezy-linje. Flere forskellige 350 V2’s er blevet udgivet, Calabasas Powerphase-Yeezyen har haft release, en helt ny silhuet er blevet teaset og en hidtil uset Yeezy Adilette har set dagens lys. Det næste Yeezy-release er desuden ikke mere end et par dage væk, eftersom den hypede ”Zebra” V2 restocker d. 24. juni. Ydermere er der efter sigende hele fire nye V2’s der mangler at release her i 2017, og én af dem er en opdatering af den OG ”Beluga” colorway. Takket være troldmændene fra Yeezy Mafia kan du nu få et første glimt af den nyfortolkede Beluga.

v2 of the v2. Beluga

Et opslag delt af Sneaker Info. (@pinoe77) den

Billederne afslører, at den nye Beluga 2.0 har fået skruet lidt ned for farverne og i stedet fået et noget mere monotomt udtryk, der er domineret af den iskolde ”Stealh Grey”-farve. På den første Beluga var den skrigende, orange farve at finde på hele striben, men denne gang er den kun at finde på SPLY-350 teksten samt på syningerne på heeltab’en, der også er ny. Derudover er alt ved et gamle på sneakeren, der har samme Primeknit-overdel med bølgede striber og grå snørrebånd. Under den gennemsigtige, chuncky sål er adidas’ patenterede Boost-teknologi, der har navngivet skoen og giver usædvanligt god komfort. Yeezy Boost er ikke blot én af de mest hypede sko på markedet, men også én af de mest komfortable.

Skoen har endnu ikke fået officiel bekræftelse fra adidas, men den skulle eftersigende ankomme til oktober. Ifølge mafiaen bliver den efterfulgt af både Yeezy Boost 350 V2 ”Blue Tint” og ”Frozen Yellow” i december. Indtil vi får nærmere info, kan du kigge forbi vores populære Release Kalender, og se hvilke sko der releaser.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram for flere nyheder samt inspiration om sneakers.