Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas og BAPE er efter sigende gået sammen om at udgive en eksklusiv Ultra Boost med camo-print.

Meget tyder på, at adidas har i sinde at dominere 2019 på sneaker-fronten – og det kommer især til at involvere deres populære model, Ultra Boost.

Ultra Boost i fokus

Efter at det i sidste uge kom frem, at det tyske brand har et samarbejde på vej med Game of Thrones, der inkluderer minimum seks eksklusive Westeros Ultra Boost-udgivelser, er det nu kommet frem, at de desuden er gået sammen med BAPE, igen, om at udgive en camo-farvet Ultra Boost.

Det mener i hvert @py_rates, som tidligere har forudset og leaket nogle af de mest markante sneaker-releases fra både Nike og adidas imponerende tidligt.

Samme design som NMD

@Py_rates har ikke været i stand til at dele et faktisk billede af det endelige produkt, men som det fremgår af deres mockup-billede ovenfor, skulle der være tale om en Ultra Boost med Primeknit i grøn BAPE camo-print, en hvid Boost-sål, hvide snørebånd og hvide striber.

Dermed har BAPE og adidas’ kommende Ultra Boost næsten nøjagtig det samme design som den NMD de udgav sidste år, der skabte kilometerlange køer verden over.

Udkommer næste år

Der er endnu ikke officiel info om den kommende Ultra Boost fra hverken adidas eller BAPE, og det er usikkert, hvornår den udkommer – i følge @Py_rates er det engang i 2019. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med den nyeste info.

SHOP ULTRA BOOST HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.