ARKK Copenhagen
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Danske ARKK Copenhagen har for alvor formået at ruske op i den internationale sneakerbranche siden deres indtog tilbage i oktober 2014. Tre år er gået, og det Københavnske brand har på ingen måde tabt pusten. De har netop sendt det første af tre Pre Spring 2018 drops på gaden – og det er ikke gået stille af sig.

I den nye Pre Spring 2018 Collection bryder ARKK Copenhagen med deres traditioner, og udgiver en række sneakers, hvor de blander gammelt med nyt. Mest opsigtsvækkende er dog, at de foruden deres nordiske toner, også benytter neonfarver, reflekterende materialer samt et bredere udvalg af lyse farvekombinationer.

For første gang nogensinde har de udgivet ARKK Copenhagen Raven FG 2.0 i neonorange, hvilket med garanti vil skabe opmærksomhed i gadebilledet. Sneakeren kommer med den velkendte FutureGrid overdel, som let og elegant smyger sig om din fod. Foruden den orange farve, så kommer kollektionen også med tre nye nuancer af bordeaux kaldet “Beet Spray“, “Beet Gum“ og “Disrupted Burgundy“.

Kollektionen byder også en række nye releases i Superior Line-serien, hvilket er ARKK Copenhagens innovative designlinje. Her finder man blandt andet den populære Eaglezero S-E15 silhuet, som har fået en ny flettet overdel.

Det første drop kan allerede købes hos ARKK Copenhagen nu. Men de to andre drops lander den 2. og 8. november 2017.

Hold øje med Sneakerworld og vores populære Release Kalender for de seneste sneaker-nyheder, -restocks, -rygter og meget mere