ARKK Copenhagen
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Fra den 4. april kan du få det danske sneaker-mærkes nyeste værker i hænderne, og prøv kræfter med deres ARKKITECT STUDIO-koncept på Østergade.

Arkk Copenhagen fortsætter deres fremfærd i det danske. Efter at have åbnet deres første fysiske butik på Elmegade tilbage i 2017, er de nu klar med endnu et fysisk retail space – denne gang i form af en pop up på Østergade i indre by.

Vil tættere på forbrugerne

Pop up-butikken er først og fremmest et resultat af en ambition, det danske mærkes har, om at komme tættere på forbrugerne. Ønsket er, at butikkens skal være en fysisk manifestation af det univers, ARKK Copenhagen gennem de sidste år har opbygget omkring deres designs.

Bliv ARKKITECT

Der kommer blandt andet til udtryk ved, at man i butikken kan prøve kræfter med ARKK Copenhagens ARKKITECT STUDIO – et koncept, ARKK Copenhagen udviklede i samarbejde med Overkill tilbage i vinter, hvor man give sit eget ’take’ på en ARKK sneaker.

Her finder du butikken

Arkk Copenhagens nye pop up åbner på Østergade 7-9 i København den 4. april og har åbent mandag-torsdag 10-18, fredag 10-19, lørdag 10-17 og søndag 12-16. Bliv hængende her på siden for flere sneaker-nyheder, og find de nyeste og vigtigste releases i vores Release Kalender.

KØB ARKK SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.