ARKK Copenhagen
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Den overdimensionerede Kanetyk er endelig tilbage

Og denne gang er det i mere end én farve. Silhuetten, som blev lanceret for første gang tilbage i januar i en limiteret farvekombination, var en stor succes for det Københavnske sneakerbrand, og har sidenhen været efterspurgt i flere farver.

To forskellige farver

Det ser ud til, at man har lyttet hos ARKK Copenhagen, for den 17. april lancerede de to nye Kanetyk Suede sneakers i henholdsvis “Off White/Blazing Orange“ og “Wind Grey/Bright Blue“. Begge sneakers kommer med en overdel bestående af lag udarbejdet i ruskind og mesh. Hertil kommer det velkendte “colorblock“ design, som vi ligeledes så på den første version.

Her kan du købe ARKK Copenhagen Kanetyk Suede

Begge par kan lige nu fås i ARKK’s egen webshop, og er et oplagt valg, hvis du endnu ikke har fundet den helt perfekte sommersko. Husk at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB ARKK SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.