Releases

Release Dato: 15. februar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-311

Air Jordan 1 High OG var én af 2018’s mest centrale silhuetter med en række super eftertragtede udgivelser – herunder ”Not for resale”, ”Shadow” og samarbejder med Off-White, Union og Aleali May for blot at nævne et en håndfuld.

Om 2019 bliver lige så stort et år for den ikoniske basketball-sneaker må tiden vise, men sikkert er det, at Nike igen har tænkt sig at satse stort på modellen.

Mens brandet allerede har lanceret den i en ny Hyper Crimson-version, og Travis Scott har en super hypet ”Cactus Jack”-udgave på vej, er Nike nu klar med den nye ”Turbo Green”.

Air Jordan 1 High OG ”Turbo Green” har den klassiske ’colorblocking’, som er at finde på de originale Air Jordan 1’s, men med en ny kombination af hvid og en støvet lyseblå. Desuden er den udstyret med samme nye ”Air Jordan 1 Retro High”-tekst på siden, som var at finde på den førnævnte ”Hyper Crimson”.

Nike Air Jordan 1 High OG ”Turbo Green” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere d. 15. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.