Releases

Release Dato: 24. januar 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: 555088-018

Få al release-info om den nye Air Jordan 1 Retro High OG ”Hyper Crimson”

Følger du med i sneakers, ved du, at Air Jordan 1 havde et utroligt år 2018. Modellen blev udgivet i en perlerække af gamle såvel som nye udgaver så som ”Not for Resale” og ”Shadow”. Desuden indgik modellen i prominente og super eftertragtede samarbejder med navne som Union og Off-White, der mindede os om, hvorfor Air Jordan 1 betragtes som én af de mest ikoniske sneakers nogensinde.

Om modellen får et lige så stort år i år, må tiden vise, men sikkert er det, at vi ikke skal vente særlig længe på nye udgivelser. Nike har nemlig netop løftet sløret for den nye Air Jordan 1 Retro High ”Hyper Crimson”.

Udgivelsen er udstyret med en grå ruskindsoverdel med sorte læderpaneler, en sort pløs og ”crimson”-orange detaljer ved hælen som kontrast. Det er kombineret med en cremehvid-sål, en grå ydersål og ”SP 19 Air Jordan 1 High OG” skrevet på siden.

Farvekombinationen adskiller sig markant fra de originale Air Jordan 1-udgivelser med overdele udelukkende udarbejdet i læder og simple farver, men har ikke desto mindre et tiltalende udtryk, der samtidig er tro mod modellens rødder.

Se frem til, at Nike Air Jordan 1 Retro High OG ”Hyper Crimson” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 24. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.