Nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Takket være Instagrammeren @hugokickz, har vi nu mulighed for at se nærmere på årets helt store release.

Tilbage i oktober 2018 delte Travis Scott en video af en spritny udgave af Air Jordan 1, der er ulig noget vi nogensinde før har set, med ordene ”Still cooking”. Rygterne er siden da tiltaget, og lige nu peger alt på et release i april 2019.

Atypisk design

Det første, der for alvor springer i øjnene, er det spejlvendte Swoosh-logo på den ene side. Men her stopper det ikke. Logoet fortsætter ned i mellemsålen, og rundt om anklen har man tilføjet en dobbelt krave.

Travis Scott x Air Jordan 1 release dato

Hverken Houston rapperen eller Nike har officielt meldt en dato ud. Men ifølge flere kilder, så skulle sneakeren release i yderst begrænset antal i april 2019. Så sørg for at holde øje med den eksakte dato, forhandlere og direkte links i vores Release Kalender eller i vores app, All Pairs.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.