Info og anmeldelse af Nike Zoom X Vista Grind sneakers

2019 har været et år, hvor Nike har sendt en masse nye sneakers på markedet – nogle mere populære end andre. I blandt dem finder vi de nye Nike ZoomX Vista Grind sko, som er godt på vej til, at blive et fast inventar på gader og stræder over de næste par år.

Seneste ZoomX Vista Grind Releases

Nike ZoomX Vaporfly NEXT Vapor Green
Pris: 2.249 DKK
Nike Zoom X Vista Grind “Black/Blue”
Pris: 1.449 DKK
Nike ZoomX Vista Grind “White/Green”
Pris: Ukendt

Seneste Nyheder

7 grunde til at købe ZoomX Vista Grind sneakers

  • Nike Zoom teknologi i sålen
  • Let og luftig overdel
  • Oversize mellemsål
  • En oplagt forårs- og sommersko
  • God pasform og høj komfort
  • Omfangsrigt design
  • Kan bruges til mange forskellige begivenheder

Hvor kan man købe Nike ZoomX Vista Grind sko i Danmark?

De nye ZoomX Vista Grind sneakers er så småt begyndt at lande hos forhandlere rundt omkring i Europa. Så de burde snart være at finde hos danske sneakers forhandlere så som Rezet og Nikes egen webshop.

Hvad koster ZoomX Vista sko?

Udsalgsprisen kommer til at ligge på et sted mellem 1.299,00 DKK og 1.499,00 DKK, hvilket placerer de nye Nike ZoomX sneakers i den dyrere ende set i forhold til andre chunky sneakers såsom M2K Tekno, Nike P-6000 og adidas Falcon. Men man får virkelig meget for pengene. Skoen kommer med en speciel overdel, som også er at finde på den populære React Element 87 model, mens mellemsålen er væsentligt mere detaljeret, end på de førnævnte modeller.

Hvordan passer Nike ZoomX Vista Grind?

Modellen er forholdsvis ny,hvilket betyder, at vi endnu ikke har kunne prøve den endnu. Men ifølge flere kilder, som besvarer spørgsmålet; “hvordan er ZoomX Vista Grind i størrelsen?”, så er pasformen som normale Nike sneakers. Men vi anbefaler altid, at man prøver skoene først, såfremt det er muligt, inden man køber et par ZoomX Vista Grind sneakers.

Anmeldelse af Nike ZoomX Vista Grind

Med sit halvgennemsigtige øvre og den iøjnefaldende, oversize mellemsål, er Nike ZoomX Vista Grind godt på vej til at cementere sig som klassens rebel blandt alle andre sneakers til kvinder. Det er uden tvivl et par sko, som kommer til at dele vandene, hvor end man støder på dem. Men omend ikke andet, så er de et frisk pust i en branche, hvor design og udseende ikke altid er første prioritet. Vi er i hvert fald ikke i tvivl om, at vi kommer til at se meget mere til disse Nike Zoom X Vista Grind sko i den nærmeste fremtid.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.