Releases

Release Dato: 4. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BQ4800-700

Det er efterhånden mange måneder siden, at Nike viste deres første Spring/Summer 2019 udgivelser frem. Men det er først nu, at de enkelte sneakers er begyndt at lande i butikkerne. En af dem, er den nye Nike ZoomX Vista Grind, som vi har ventet på i spænding.

Denne version har en overdel, som består af det samme materiale, der pryder Nikes populære React Element 87-sko. Det betyder, at du kan forvente et let og luftigt øvre, der passer perfekt til de varme sommeraftener. Dertil kommer en hvid, massivt oversized mellemsål, som står i skærende kontrast til de rene designlinjer sneakerens øvre del besidder.

Nike ZoomX Vista Grind ”White/Green” udkommer den 4. juli hos nedenstående forhandlere. Find direkte links nedenfor, og husk at tjekke vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Derudover kan du også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi altid sørger for at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.