Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se billederne af den nye ”Yeezyreel”, der ifølge rygterne udkommer til vinter.

Ny dag, ny udgave af Yeezy Boost 350 V2. Modellen er allerede udkommet i et hav af forskellige udgaver i år, men flere er på vej. Èn af dem er den såkaldte ”Yeezyreel” colorway, der både er dækket af reflekterende 3M og lyser i mørke.

Ny Primeknit-konstruktion

Skoen er bygget op omkring en neongul Boost-sål med den velkendte, ribbede form. Overdelen udgøres af en helt ny Primeknit-konstruktion i et iøjnefaldende Glitch-mønster, der dog har bibeholdt den semi-gennemsigtige stribe, som har været at finde på den sidste række af Yeezy Boost 350 V2-udgaver. Resultatet er en super iøjnefaldende sneaker, der er svær at tage øjnene fra – selv i mørket.

Udkommer til december

Nu har de så fået lov at være én af de i alt bare fem Consortium-partnere, der har fået lov at arbejde på adidas’ mest eksklusive og eftertragtede model lige nu – 4D.

Ifølge Yeezy Mafia udkommer adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Yeezreel” til december, men den eksakte dato er endnu ukendt. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret på denne og andre, nye Yeezy-releases.

 

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.
Billeder: @hanzuying

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.