Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Fan-favoritten har retning mod sit tredje officielle restock og bliver én af sommerens helt store nyheder.

Da Kanye West og adidas tilbage i februar, 2017 debuterede Yeezy Boost 350 V2 “Zebra” i ekstremt begrænset antal, blev den revet væk på få sekunder og efterfølgende solgt for tusindvis af kroner på resell-markedet. Derfor efterlod det også en del ivrige Yeezy-fans med røde ører og ondt bagi, da duoen besluttede sig for at give den ellers så eksklusive colorway et restock et par måneder senere i meget større mængder. Skoens sjældenhed falst nemlig drastisk, og det samme gjorde dens resell-værdi.

Tredje restock

Nu er “Zebraen” på vej mod sit tredje officielle restock, og skulle der stadig være nogen, der ikke fik fat i et par de første tre gange skoen udkom, så melder chancen sig altså endnu engang. 

Yeezy Boost 350 V2 “Zebra” er kendt for sit zebra-inspirerede design bestående af en sort- og hvidstribet overdel med kontrasterende “SPLY-350” skrevet i rød på siden og en super frisk, hvid sål. Det har gjort den til én af de mest højtyndede Yeezys overhovedet fra adidas’ og Kanye Wests hånd, hvorfor den med garanti bliver et velkomment gensyn for mange. 

Udkommer i slutningen af juni

Ifølge Yeezy Mafia lander skoen den 27. juni. Hold øje med vores Release Kalender for nærmere info inklusiv direkte links til forhandlere og raffles. Her kan du desuden finde flere Yeezy-nyheder, mens du venter.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.