Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Intet kan stoppe Yeezy Boost 350 V2-modellen, der er på vej i en spritny colorway ved navn “Yeshaya”.

Denne gang er modellen klædt i en ubesværet kombination af grå og ‘gum’, som sikrer det velkendte Yeezy-look, vi har set på adskillige tidligere colorways – og som har været med til at gøre modellen én af de mest efterspurgte i nyere tid. Samtidig har skoen det karakteristiske ‘glitch’-mønster på overdelen, som har været at finde på de seneste colorways, herunder “Yecheil” og “Yeezreel”.

Gud er Frelse

Den nye udgave af Yeezy Boost 350 V2 har fået navnet “Yeshaya”, som betyder “Gud er Frelse”, og er således uden sammenhæng til selve skoens design. I stedet er det endnu et eksempel på Kanyes nyfundne tro, som blandt andet også er kommet til udtryk gennem de to gospelalbum, “JESUS IS KING” og “JESUS IS BORN”. De to førnævnte udgaver af Yeezy Boost 350 V2, “Yecheil” og “Yeezreel”, havde desuden også navne med lignende betydning.

Yeezy Yeshaya release

Der er endnu ingen info om, hvornår Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” udkommer, men det bliver formentlig i første halvdel af 2020. Hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret kommende Yeezy sneakers.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.