Adidas / Yeezy
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Kanye har ændret en smule i sin succesfulde Yeezy Boost 350 V2-opskrift.

Yeezy Season

Du kender den. Den komfortable YEEZY BOOST 350 V2 har været her der og alle vegne de sidste par år, og selvom den deler vandene blandt sneakerheads, så er det stadig en af de mest populære silhuetter på markedet. Til trods for at Kanye og adidas er begyndt at restocke en del af deres ældre udgaver, så finder de ind imellem også tid til at introducere nogle nye, og den seneste går under navnet ”Static”.

Transparent detalje

Den nye YEEZY BOOST 350 V2 “Static” er som alle andre V2’ere udstyret med en spændstig BOOST-sål samt en smidig Primeknit-overdel, der smyger sig omkring din fod. ”Static” kommer imidlertid også med et nyt Primeknit-mønster, og der er endda inkorporeret en transparent stribe henover sidstykket, der følger tidens trend med transparente overdele, som vi eksempelvis har set på React Element 87.

Release

Den nye YEEZY BOOST 350 V2 “Static” releaser efter sigende til december i år. Hold øje med Sneakerworld for flere Yeezy-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.