Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ifølge flere kilder udkommer Yeezy Boost 350 V2 ”Semi Frozen Yellow” igen inden længe.

Om nogle år vil 2018 blive husket som det år, hvor Kanye West og adidas for alvor gjorde Yeezys tilgængelige for alle. Det er en mission ’Ye’ har haft siden 2015, og i år har de både udgivet tonsvis af Yeezy Boost 350 V2 ”Cream”, ”Zebra” og Yeezy Boost 700 ”Mauve” således, at alle der ville købe et par også kunne – uden at skulle betale tusindvis af kroner i ’resell’. Snart er duoen desuden klar til at relancere én af de mest eksklusive Yeezys – Yeezy Boost 350 V2 ”Semi Frozen Yellow”.

Opsigtsvækkende design

Skoen udkom oprindeligt i november sidste år som den mest ’limited’ udgave af 350 V2. Skoen delte vandene grundet sit spektakulære design, der er fuldstændig ulig nogen sneaker før den. Den er klædt i en skrigende neon-gul farve, der både dækker sålen og overdelen. Overdelen er desuden udstyret med samme striber og røde ”SPLY-350”-tekst, som vi kender fra 350 V2 ”Zebra”. Det mest opsigtsvækkende er dog den brune ydersål, som giver et, mildest talt, interessant udtryk i kombination med den neongule farve.

Udsolgt igen og igen

Selvom Yeezy Boost 350 V2 efterhånden er udgivet i adskillige eksemplarer, bliver den stadig udsolgt den ene gang efter den anden. Om det samme kommer til at gøre sig gældende ved ”Semi Frozen Yellow”, der uden tvivl er den mest unikke udgave af modellen, må tiden vise.

Udkommer til december

Sikkert er det til gengæld, at adidas Yeezy Boost 350 V2 ”Semi Frozen Yellow” udkommer hos adidas d. 14. december. Hold øje med vores Release Kalender for direkte links og flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.