Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I dag har du den bedste chance for at blive ejer af den enormt populære Yeezy Boost 350 V2 ”Triple White”.

Lige siden adidas og Kanye West indledte deres højprofilerede samarbejde tilbage i april, 2017 har den amerikanske rapper/designer gjort det klart, at han har en ambition om at gøre Yeezys til allemandseje. Den ambition bliver i dag (tæt på) en realitet – duoen er nemlig klar med deres største Yeezy-release nogensinde i form af et enormt restock af den populære Yeezy Boost 350 V2 ”Triple White”.

Udkom sidste år

Yeezy Boost 350 V2 ”Triple White” blev oprindeligt udgivet i april sidste år, hvor den blev mødt med enorme forventninger efter at være blevet teaset på fødderne af Kanye West, Kim Kardashian og diverse familie-medlemmer igennem længere tid.

Det var ikke uden grund – ”Triple White” er uden tvivl én af de mest elegante Yeezy Boost 350 V2’s der er udgivet, og mange, der har ejet den, har nydt godt af, at man kan have den på til stort set alt.

Primeknit + Boost

Modellen er, som navnet antyder, udstyret med en creme-hvid Primeknit-overdel der sidder ovenpå en beskyttet Boost-sål. Kombinationen sikrer ikke bare et elegant og skudsikkert design, men også et imponerende højt komfortniveau, der gør, at man får rigtig meget for pengene.

Køb nu Yeezy Boost 350 V2 “Triple White“ nu

Det største Yeezy Release til dato er allerede skudt i gang, så skynd dig ind på adidas’ danske hjemmeside og sikre dig dit par allerede nu, inden det er for sent –find direkte link nedenfor.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget

KØB YEEZY 350 V2 HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.