Adidas / Yeezy
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Med en sneaker produceret af skum fra alger går Yeezy nu forrest i kampen for klimaet og en grønnere fremtid.

I en tid hvor fast fashion påvirker miljøet mere end nogensinde, er det nødvendigt at tænke i mere bæredygtige baner, hvis man vil gøre sig forhåbninger om en plads i den fremtidige modebranche.

I sidste uge præsenterede Kanye West og Steven Smith (Yeezys hoveddesigner) deres tanker om bæredygtighed under den genkommende Fast Company Innovation Festival, hvor de tog et nærmere kig på den innovative Yeezy Foam Runner og fremlagde planerne for Yeezys fremtid.

Sko lavet af alger

Lad os starte med skoen. Og ærligt? Den ligner ikke nogen andre sneakers på markedet lige nu. Snarere synes den at have en række fællestræk med de lige dele elskede og udskældte crocs. Men Yeezy Foam Runner er meget mere end en croc-kopi, den er nemlig lavet af skum fra alger. Ja, du læste rigtigt – alger!

Tilgangen er ikke bare bæredygtig, den er også forfriskende og nødvendig i en tid, hvor klimaet er under maksimalt pres. Yeezys bæredygtighedsplaner vil rense vandveje for at beskytte dyrelivet og samtidig eliminere fossile brændstoffer, der ofte bliver brugt i produktionen af skum.

Rykker hele produktionen til USA

Skoen, som den Chigago-fødte rapper holdt i hånden under festivalen, er den første, men ikke sidste af sin art, som er produceret i USA. Yeezys næste store nyhed var nemlig afsløringen af, at de rykker deres hovedkontor til en 4000 hektar stor ranch i Wyoming og begynder at producere alle deres produkter der.

Et tiltag, som de er stolte af, og som markerer et stort og vigtigt skridt i kampen for en grønnere fremtid.

Release dato for Yeezy Foam Runner

Det er endnu uvist, hvornår de bæredygtige sneakers releaser. Men ifølge flere kilder ser det ud til at være i første halvdel af 2020.

Vi holder dig som sædvanligt opdateret på alle nye Yeezy sneakers i vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.