Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Én af de mest betagende udgaver af den populære model til dato.

Intet tyder på, at adidas og Kanye West har planer om at sænke farten på deres samarbejde lige foreløbig. I starten af juli afslørede rapperen/designeren hundredevis af hidtil usete Yeezy samples, som satte en stor, fed streg under, at han stadig har store og ambitiøse planer for sit Yeezy sneaker-brand.

Takket være @HanZuyIng kan vi her give et lille glimt af, hvordan de planer kommer til at manifestere sig i den nærmeste fremtid. De har nemlig taget en håndfuld detaljerede (og gode) billeder af den endnu ikke-udgivede Yeezy Boost 350 V2 ”Cloud White”.

Udkommer til september

Modellen har været rygtet i et stykke tid og udkommer, ifølge @theyeezymafia, til september. Skoen har samme design som den seneste række af Yeezy 350 V2-udgivelser, der indebærer en glitch-lignende Primeknit-mønster med en semi-gennemsigtig stribe langs siden. Som navnet antyder kombinerer den hvid og lyseblå i, hvilket giver et himmel-/ sky-inspireret udtryk, der er enormt vellykket.

Hold dig opdateret

Adidas har endnu ikke givet lyd om den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Cloud White”, og selvom det menes, at de udkommer til september, kan det nå at ændres. Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.