Skip to main content
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Efter at have ligget på is i nogle måneder ser det endelig ud til, at Yeezy Boost 700 V2 vender tilbage og springer ud med en ny, forårsklar colorway. 

Tilbage i september måned opstod der rygter om, at Yeezy Boost 700 V2 ville vende tilbage med en ny colorway, og nu er der også dukket billeder op der peger i retning af et snarligt release. Se dem og få al aktuel info i dette sneak peek.

Paralleller til originalen

Baseret på de beskedne billeder der eksisterer, har den nye “Cream” version tydelige paralleller til den originale “Static” colorway, der stadig er den mest populære version af Yeezy Boost 700 V2-modellen. Denne gang er den helt hvide overdel imidlertid skiftet ud med cremefarvede paneler, der harmonerer enormt godt med de hvide og sølvgrå nuancer, som ellers præger skoen – blandt andet på sålen, som går igen i helt hvid med en sort ydersål. 

Således har skoen et simpelt og elegant udtryk, der er helt oplagt til foråret, og som ikke tester helt lige så mange grænser, som Kanye Wests farvepaletter ellers kan have for vane at gøre. 

Release

Det vides endnu ikke, hvornår den nye Yeezy Boost 700 V2 “Cream”, men der går rygter om, at den lander i løbet af marts måned eller før. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook, så sørger vi for at holde dig opdateret. 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.