Adidas / Yeezy
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Noget tyder på, at Yeezy produktporteføljen bliver udvidet markant i 2019.

Kanye West har igennem det sidste stykke tid teaset en lang række nye Yeezy silhuetter. I sidste uge var det den nye adidas Yeezy Boost 700 VX, og i denne uge er det en helt ny “Triple Black“ version af den kommende Yeezy Boost 700 V2, som første gang blev teaset tilbage i april 2018.

Tro mod version 1.0

Den nye model blev båret under en surprise koncert i Miami, og ud fra billederne kan vi konstatere, at version 2 af Yeezy Boost 700 beholder sit voluminøs design, som vi også kender det fra de første versioner. Dertil kommer en overdel præget af ruskind og læder i varierende nuancer af sort. Designet brydes kun af enkelte grå accenter på sålen – som selvfølgelig indeholder adidas BOOST teknologi.

Hvornår releaser Yeezy Boost 700 V2 “Triple Black“?

Foruden de enkelte billeder fra koncerten i Miami, så findes der næsten intet information om den nye model. Men så snart vi kender til en release dato for Yeezy Boost 700 V2 “Triple Black“ vil den fremgå af vores Release Kalender, samt i vores sneaker app, All Pairs.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Ladies & Gentlemen, Kanye West… #LLJ #Skins

Et opslag delt af WAVYLORDVISUALS© (@wavylord) den

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.