Releases

Release Dato: 24. april 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FY3727

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et kendetegn ved Kanye West og hans Yeezy-brand, er helt klart det minimalistiske design og de neutrale farve. Dette betyder dog ikke, at Kanye West er afskrækket af de iøjnefaldende farver og specielle design, hvilket den nye Yeezy Boost 700 MNVN er godt bevis på. Nu er vi så blevet introduceret til to nye colorways, hvor phosphor-colorwayen  nok er den mest specielle.

I klassisk 700-stil, er skoens overdel lavet i polyester, der gør at skoen føles mere let på foden. Skoens overdel er lavet i en meget afbleget gul farve, som på skoen bliver kaldet phosphor, da det efterligner materialets farve. Dertil gør den gule farve også at skoens 700-logo på siden, er mere iøjnefaldende, end på den nye bone-colorway, der udkommer dagen efter denne. Phosphor-farven og skoens mange sorte paneler supplerer hinanden utrolig godt, og skaber overordnet set en utrolig flot sko. Dertil omkranser den sorte midter- og ydersål en pude af det komfortable boost-materiale, der giver skoen en helt fantastisk komfort. 

Den lyse farve, kombineret med de sorte paneler, gør den nye Yeezy Boost 700 MNVN Phosphor til den helt perfekte sommersko, hvor både stil og komfort har været i højsædet igennem hele designprocessen. Skoen releaser den 24. april på adidas’ egen hjemmeside og hos enkelte udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret om skoen eller dens modvægt Yeezy Boost 700 MNVN Bone, på vores opdaterede Release Kalender, eller følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for opdateringer, nyheder og meget andet.

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.