Releases

Release Dato: 25. april 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FY3729

| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En speciel model blandt Yeezy-kollektionen, er helt klart Yeezy Boost 700 MNVN. Vi har både set at skoen kan bære en neutral farve som sort, og en mere kraftig farve som orange. Denne trend fortsætter nu, hvor vi er blevet introduceret til en phsophor-colorway og en bone-colorway.

Netop den nye bone-colorway medbringer alt det vi oprindeligt kender fra de oprindelige Yeezy-kollektioner. Her var det især neutrale og jordlige farver der var dominerende, og nogen vil måske også sige at det gjorde brandet en smule kedeligt. Dette er dog ikke tilfældet her, hvor den neutrale bone-farve kun supplerer, og måske holder modellens frembrusende design en smule tilbage, hvilket også kan være en nødvendighed en gang i mellem.

Som altid er skoens overdel lave i et letvægtstekstilet polyester, hvor det her er farvet i knoglehvid, eller bone, der skaber et flot samspil med resten af skoens sorte paneler, som tungen, midter- og ydersålen, skoens lining og heel cage. Dertil er skoens sål lavet i det komfortable boost-materiale, der giver mere end bare god komfort.

Den nye Yeezy Boost 700 MNVN Bone udkommer dagen efter den nye phosphor-colorway, den 25. april på adidas’ egen hjemmeside og enkelte udvalgte forhandlere. Der vil som altid være en stor efterspørgsel på nye Yeezy-produkter, så du kan holde dig opdateret med det kommende release og øge dine chancer, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med rygter, nyheder og tilbud.

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.