Releases
Yeezy 700 Blue orange

Release Dato: 24. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: GZ0541
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Med langt over 100 releases har Kanye West og adidas gjort deres for at blive det største brand og skabe en af de mest sneakers nogensinde. Skoen der endelig er blevet allemandseje formår stadigvæk at blive udsolgt, hver gang der kommer et nyt release, hvilket er en reminder til skoens status blandt sneakerelskere. Et kendetegn ved Yeezys mange colorways er de neutrale, jordlige farver og mineraler, der ligger til grund for de mange forskellige designs. Alligevel ser vi en gang imellem colorways i vilde farver, der på mange måder skiller sig ud fra resten af kollektionen, og vi står foran et sådan release nu.

Den nye adidas Yeezy Boost 700 Bright Blue har nemlig ikke nogen dybere historie bag sine farver andet end, at den er flot at se på. Det ses ofte, at de mange, mere specielle colorways har en dybere mening, såsom 700 V3 Arzareth, hvorfor den nye 700 er noget for sig selv. Som det nok fremkommer af navnet, så er skoens overdel farvet i lys, blå farver og materialerne er en kombination af forskellige typer mesh og suede. Derudover suppleres den blå farve sort suede og mesh der overlapper med de blå paneler langs skoens midtersål. Yderligere, så går den sorte farve igen på skoens ydersål og som enkelte dele på skoens midtersål. I modsætning til traditionelle, hvide snørebånd, er den nye colorway udstyret med cremefarvede snørebånd, der på mange måder passer til skoen og så slet ikke.

Da skoen hedder ’Bright Blue’, skulle man næsten tro, at det var den blå farve, der var mest iøjnefaldende, men tværtimod. Skoen er nemlig udstyret med en helt orange midtersål, der i samspil med den blå overdel skaber en helt unik sko, der måske er værd at give et forsøg.

adidas Yeezy Boost 700 Bright Blue udkommer den 24. april på adidas’ egen app og muligvis hos en række udvalgte forhandlere. Du skal dog stadigvæk være hurtigt og heldig, da Yeezys stadigvæk har det med at blive udsolgt meget hurtigt, og især specielle colorways som denne er meget eftertragtede. Du kan holde dig opdateret med forhandlere, andre nyheder og ændringer på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi gør arbejdet for dig.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: Raffle – kl.08:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.