Releases

Release Dato: 29. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Yeezy 700 V3 er ét af de mest vellykkede Yeezy-designs fra nyere tid, og nu er den endelig på vej i sin tredje colorway: “Arzareth”. “Arzareth” har flere paralleller til den originale “Azael” colorway, men denne gang er de cremehvide og sorte farver kontrasteret af en blålige nuancer, der både pryder overdelen og og buret. Dette får især den veldrejede sål – som modsat tidligere Yeezy 700’s ikke består af BOOST – til at stå frem med sin friske, hvide farve.

“Arzareth” betyder “Another Land”, og dermed bliver modellen endnu et Yeezy release med et kristent præg, som har været tilfælde med en lang række af Kanyes seneste udgivelser.

Yeezy 700 V3 er ikke kun vellykket i kraft af sit design, men i lige så høj grad sin tilgængelighed. Modsat de to første udgave af Yeezy 700, kan Yeezy 700 V3 nemlig købes for mindre end 2000 kr. (1700 kr for at være nøjagtig), og det er uden at den går på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Den har imidlertid en meget smal form, hvilket betyder, at du kan være nødsaget til at gå en halv størrelse op, hvis du har brede fødder og gerne vil have fat i et par.

Yeezy 700 V3 “Arzareth” udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere d. 29. august. Find direkte links til forhandlere, inklusiv raffles, nedenfor og find flere adidas-nyheder i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike Store

ADIDAS
Tidspunkt: App Raffle

Gå til adidas

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Gå til Afew Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.