Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Den har ladet vente på sig, men nu er den ifølge rygterne lige på trapperne. Kom med, når vi går helt tæt på den kommende sneaker, udviklet i samarbejde mellem adidas og Kanye West, og se de hidtil usete billeder af den kommende tilføjelse til Yeezy-familien.

Rygterne svirrede allerede tilbage i april måned, da Kanye West (@kanyewest) viste sin sneakersamling på Twitter. Billederne af de mere end 500 par sko satte sneakerheads over hele verden på den anden ende, og til alles store fortrydelse var der tale om sneak peeks. Ingen egentlige release-datoer.

Men nu ser det ud til, at ventetiden snart er forbi. I hvert fald for dem, der har set sig varm på den iøjnefaldende Yeezy 500 Soft Vision. Vi zoomer her ind på den kommende Yeezy-tilføjelse og giver dig en potentiel udgivelsesdato.

Det mest bemærkelsesværdige ved den nye Soft Vision-model er den støvede pastelpink, der allerede inden lanceringen forventes at gøre skoen til en headturner.

Inspireret af 90’erne

Skoen, der er inspireret af den klassiske 90’er basketball-sko, kommer med en overdel af smørblødt ruskind og luksuriøst læder, der på stilful vis kontrasterer og komplimenterer de rundede og åndbare meshpaneler. Den chunky sål med den integrerede adiPrene-teknologi er prydet med et grafisk gittermotiv og lavet i et materiale, der ikke efterlader mærker på gulvet.

Potentiel release dato

Har du et håb om at være blandt de heldige, der får fingrene i Yeezy 500 Soft Vision, der forventes at udkomme i et ekstremt begrænset antal den 2. november, så husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her holder vi dig dagligt opdateret med de seneste rygter om den kommende release-dato for årets måske mest interessante Kanye West x adidas-sneakers. Bedøm selv!


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.