Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Yeezy 500-modellen når nye højder senere på året.

Intet kan stoppe Kanye West og adidas, der fortsætter deres hidtil travleste år på sneaker-fronten med en helt ny silhuet. Denne gang er de aktuelle med en ny vinter-udgave af Yeezy 500.

Robust opdatering

Skoen har grundlæggende samme design som sin forgænger, men med et højere snit og en ny overdels-konstruktion. Her er det sarte ruskind og mesh udskiftet med en mere robust ruskind, læder og vandtæt neopren.

Samtidig er de lyse jordtoner, som flere gange har klædt Yeezy 500, og som Kanye tydeligt har en stor affektion for, udskiftet med en mørkere farve på første udgave af sko, som tilsyneladende har navnet ”Slate”. Til gengæld er adiPrene-sålen bibeholdt i samme beige –farve som var at finde på den originale Yeezy 500 ”Blush”.

Release-info

Der er endnu ingen officiel info om den nye Yeezy 500 High ”Slate”, men ifølge @theyeezymafia udkommer den snart, hvilket sæsonmæssigt giver god mening.

Hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.