Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Modellen er tilbage i en velkendt colorway, der allerede blev teaset tilbage i 2017. 

Efter at have ligget på is siden november ser det endelig ud til, at den mest karakteristiske adidas Yeezy-model er tilbage i en ny udgave. Ifølge Yeezy Mafia er Kanye West og adidas nemlig klar med en ny ”Bone White” colorway af Yeezy 500.

Teaset i 2017

Yeezy 500 ”Bone White” så allerede dagens lys tilbage i 2017, hvor Ibn Jasper leakede et billede længe før den første udgave af modellen overhovedet udkom. Siden har flere efterspurgt colorwayen, der modsat sine fire forgængere – ”Blush”, ”Supermoon Yellow”, ”Utility Black” og ”Salt” – kombinerer flere farver.

Yeezy 500 ”Bone White” mikser nemlig en ”Blush”-farvet overdel i ruskind med hvide snørebånd, en hvid mellemsål og en gum-ydersål, der giver et mere klassisk look.

Udkommer til august

Ifølge Yeezy Mafia udkommer ”Bone White” i fuldt ’size run’ i august og er således seneste tilføjelse i rækken af sommerens Yeezy releases. Find resten i vores Release Kalender, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.