Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nærmer vi os en nyt kapitel, hvor Yeezy 4D erstatter Yeezy Boost?

Som du sikkert allerede har opdaget, afslørede Kanye West forleden hundredevis af Yeezy samples, som aldrig før har set dagens lys. Blandt det enorme sortiment af ikke-udgivede adidas Yeezys var alt fra prototyper på Yeezy 700 Mid og Yeezy 350 V3 til ruskindsudgaver af Yeezy Powerphase og vilde colorways af den nye Basketball-sneaker, QUANTUM.

Hvad du måske ikke opdagede, er dog, at der i mængden gemte sig en særlig udgave af den kommende Yeezy 700 VX med en helt sort FutureCraft 4D-sål i stedet for den traditionelle, indrammede BOOST-sål. Skoen kan, hvis du kigger godt efter, ses mod højre på billedet nedenfor,

Førende teknologi på markedet

4D betragtes lige nu som én af de førende teknologier inden for sneakers, fordi den rummer så mange muligheder for tilpasning og optimering af komfort og performance. Teknologien gør det nemlig muligt at 3D-printe en fuldstændig personlig sål tilpasset efter den enkeltes særlige behov og krav.

Bliver Yeezy 4D en realitet?

Kanye West har altid lagt vægt på at bruge førende teknologi i hans adidas Yeezy-linje, og stort set alle hans aktuelle modeller har BOOST – markedets mest komfortable og responsive skummateriale – i sålen. Derfor har der længe været rygter om, at han i fremtiden også ville begynde at inkorporere 4D-teknologi i hans Yeezy-designs. De rygter er der naturligvis kun pustet mere liv i nu efter den vilde afsløring.

Om Yeezy 700 VX 4D nogensinde bliver til noget vides ikke, men vær sikker på, at vi holder dig opdateret her på siden samt på Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.