Adidas / Yeezy
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

“Yeezy Season“ nærmer sig med hastige skridt! Er du klar?

Den ene Yeezy silhuet efter den anden bliver teaset lige nu, så det er med at holde tungen lige i munden, når man surfer rundt på de sociale medier. Seneste skud på stammen er denne Yeezy Boost 350 V2 “True Form“, som overtager farvepaletten fra den yderst populære “Beluga“ version.

Gennemsigtig stribe

Ligesom med Yeezy Boost 350 V2 “Static“, så kommer Yeezy Boost 350 V2 “True Form“ også med den markante gennemsigtige stribe på siden af skoen, som står i skærende kontrast til resten af den grå Primeknit overdel, som komplimenteres af orange detaljer på hælstroppen, samt i Boost mellemsålen

Hvornår releaser Yeezy Boost 350 V2 “True Form“?

adidas har endnu ikke offentliggjort release datoen for Yeezy Boost 350 V2 “True Form“. Men ifølge rygterne, så skulle den lande allerede i løbet af foråret. Så sørg for at holde øje med vores store Release Kalender, samt downloade vores nye iOS app, All Pairs, som du kan hente i AppStore nu. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på Yeezy nyheder, releases og restocks.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.