Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Flere kilder melder, at to af de mest eftertragtede Yeezy Boost 350 V2’s, ”Zebra” og ”Semi Frozen Yellow” får et restock senere på året.

Adidas og Kanye West sluttede 2017 af med at udgive tre nye Yeezy Boost 350 V2’s, hvoraf to af dem, ”Beluga 2.0” og ”Blue Tint” var mere tilgængelige end nogensinde før.

Mange troede, at dette betød, at adidas ville lægge silhuetten på køl i et stykke tid og i stedet fokusere på de nyere modeller, 500 og 700. Men de seneste par måneder har det stået klart, at adidas og Kanye West på ingen måde er færdige med Yeezy Boost 350 V2.

Restock alert

Duoen har en række helt nye udgaver på vej, og nu ser det desuden ud til, at ”Zebra” og ”Semi Frozen Yellow” får et restock.

Da ”Zebra” første gang blev udgivet, var den én af de mest eftertragtede Yeezys overhovedet, fordi den var så sjælden. Der skulle dog ikke gå længe, før ”Zebra” fik et større restock, og det betød ikke kun at efterspørgslen på den specifikke udgave faldt, men også Yeezy 350 V2-silhuetten generelt.

Yeezy til alle

I dag står det klart, at det aldrig var Kanye West og adidas’ intention at opretholde hypen omkring Yeezy Boost 350 V2 ”for evigt”. Snarere har det hele tiden været meningen, at modellen efterhånden skulle blive en sko, som alle kunne få fat, hvilket næsten er tilfældet i dag, og hvilket også er noget Kanye West har sagt mange gange. Det er rygtet omkring et ”Zebra”- og ”Semi Frozen Yellow”-restock desuden en yderligere understregelse af.

Hvornår?

Der er ikke nærmere info fra adidas omkring dette eventuelle restock, og vi ikke hvornår det finder sted, men hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.