Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

Yeezys nyeste skud på stammen er et eksotisk og eventyrligt touch til den stilrene samling af Yeezy Boost 350 V2.

Selvom Yeezy fortsætter med at lancere nye modeller, synes den ikoniske og populære Yeezy Boost 350 V2 stadig at have masser at byde på. I hvert fald hvis man skal spørge designerne. For nylig kunne sneakerinsider Yeezy Mafia afsløre, at modellen er på vej i en splinterny colorway, der med sit på én gang støvede og brændte look tager os på en eventyrlig ørkenvandring.

Ørkenreferencer

Nærmere bestemt er sneakeren udstyret med en afdæmpet salviegrøn Primeknit-overdel, der står i skarp, men elegant kontrast til den orange sockliner, der i kraft af sin farve skal imitere buske i ørkenen. Den let transparente meshstribe langs ydersiden af skoen giver et diskret kig til dine strømper, hvilket gør det muligt at give skoen sit personlige præg.

Skoens stilrene udtryk fuldendes med den karakteristiske Boost-mellemsål, der er holdt i en matchende nuance, og som yderligere er indkapslet af en halvtransparent ydersål.

Udkommer i begyndelsen af 2020

Det er endnu uvist, hvornår den nye Yeezy Boost 350 V2 ‘Desert Sage’ udkommer, men ifølge flere kilder forventes den at have release i begyndelsen af 2020.

Husk, at vi som altid holder dig opdateret på Yeezy sneakers i vores Release Kalender. Og kan du ikke få nok af sneakers, så følg os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de seneste nyheder, releases, inspiration, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.