Adidas
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Hvis du ikke har levet under en sten de sidste par dage, så vil du vide, at Kanye West for nyligt kom tilbage på Twitter – og det er ikke gået stille af sig.

Wave Runners, 500, 350 V2, m.fl.

Siden hans tilbagevende har han været yderst aktiv, og har blandet andet præsenteret et nyt soloalbum, et album i samarbejde med Kid Cudi – og nu også en lang række nye Yeezy silhuetter. Ud fra billederne ser det ud til at være nye Wave Runners, 500, 350 V2, basketballsko og sandaler.

Vildt YEEZY år

Hans tweets satte, som sædvanligt, ild til internettet, hvor især Twitter og Facebook er blevet oversvømmet af rygter og release datoer. Men indtil videre må vi nøjes med billederne, eftersom Kanye West endnu ikke har løftet sløret for eventuelle release datoer. Men skal man tro billederne, så går vi et vildt YEEZY år i møde.

Release

Som skrevet før, så har hverken Kanye West eller adidas løftet sløret for, hvor mange af de afbilledet modeller, som releaser – og i så fald hvornår. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Billeder: Kanye West – Twitter

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.