Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til at blive blæst bagover.

Én af adidas’ mest trofaste samarbejdspartnere, White Mountaineering, er tilbage med to helt unikke udgaver af LXCON. Den nye model fra adidas, der blev lanceret tidligere på året, er blevet udstyret med en række iøjnefaldende detaljer, der matcher det japanske brands design-DNA – og resultatet er enestående.

De to udgaver blev afsløret ved modeugen i Paris, hvor de var at finde på catwalken til præsentationen af White Mountaineerings Spring/Summer 2020 kollektion.

Spænder i stedet for snørebånd

Begge gør de sig særligt bemærket ved at være udstyret med tre spænder på hver sko i stedet for snørebånd i stil med White Mountaineerings typiske outdoor-stil. Derudover er overdelen udstyret med forskellige overlays, mens den markante sål er fremhævet med paneler, for et mere dynamisk og fremtrædende udseende. Skoene er rundet af med White Mountaineering-branding ved hælen (som underligt nok ser ud til at være stavet forkert).

To udgaver 

Som sagt afslørede White Mountaineering to udgaver af LXCON. Mens den ene var holdt i blå, sort og hvid, er den anden mere iøjnefaldende med en kombination af jordtoner og kontrasterende orange.

Samarbejdet når nye højder

I deres design har Invincible ladet sig inspirere af lysets reflektioner og udstyret modellen med en grå Primeknit-overdel, der er klædt med pletter i alle regnbuens farver. Det giver et simpelt, men ikke desto mindre unikt udtryk, der står godt med den karakteristiske ”Ash”-grønne 4D-sål, som i øvrigt er skabt ved hjælp af lys og oxygenAlt i alt er White Mountaineering lykkedes med at tage deres samarbejde med adidas til helt nye højder med to helt enestående sneaker-designs, som allerede er blevet rost meget af sneaker-fans på tværs af sociale medier.

Hvornår udkommer de?

Eftersom skoene blev afsløret ved præsentationen af White Mountaineerings Spring/Summer 2020-kollektion, tyder alt på, at de nye LXCON først udkommer næste år. Hold øje med vores Release Kalender for updates, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, rygter, inspiration og mere.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.