Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

I størrelser til hele familien.

Èn af de mest eftertragtede udgivelser fra Kanye West og adidas – den originale Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” ­– gør efter sigende comeback i form af et restock senere på året. Det melder @yeezymafia.

Eftertragtet original

“Wave Runner” var den første Yeezy Boost 700-udgivelse og er også forblevet én af de mest eftertragtede – særligt takket være dens tiltalende farvekombination og OG-status. Første gang den så dagens lys, havde den ellers ikke stor tilslutning – for som med de fleste af Kanye Wests designs krævede den en smule tilvænning.

Der skulle imidlertid ikke gå længe, før Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” gik hen og fremtvang en regulær kovending i den offentlige mening og blev enormt eftertragtet. Den var endda med til at starte den bølge af mere ’bulky’ sneakers, som stadig dominerer gadebilledet den dag i dag.

Ny chance

Missede du skoen ved dens oprindelige, danske release, kan du nu altså trøste dig med, at den får chancen igen. Wave Runner bliver nemlig relanceret nemlig i størrelser til hele familien inden længe.

Lander snart

Hvornår restocket helt præcist finder sted, i hvor mange butikker og i hvilket antal,  er stadig uvist, men det er formentlig i løbet af efteråret – hvis ikke før. Hold øje med vores Release Kalender, hvor vi sørger for at holde dig opdateret.

 

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.