Artikel
Second luksus sneakers
Reklame for: The Vintage Bar
Indholdet i denne artikel er sponsoreret

Hører du til målgruppen, som gerne går et ekstra stykke for et par vintage eller highend sneakers? Så er der godt nyt til dig.

Foruden at lade dig gå på vintage og secondhand eventyr hjemme fra sofaen, så tilbyder The Vintage Bar luksus sneakers fra brands såsom Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Alexander McQueen og mange flere.

Skandinaviens førende platform

The Vintage Bar blev etableret i 2017, og er sidenhen blevet den den førende Skandinaviske online platform for vintage og secondhand luksusprodukter – herunder sneakers, tasker, tilbehør og meget mere.

De har et team bestående af brandeksperter tilknyttet, som hjælper med at verificere alle de produkter, som de sætter til salg på deres platform, således man altid har 100% ægthedsgaranti, når man handler hos dem. Der følger sågar et unikt The Vintage Bar ægthedshedbevis med ved hvert køb, der udgør den livslange ægthedsgaranti fra deres side af.

Spar op til 60% i forhold til retail prisen

Foruden at samle vintage luksus sneakers fra nogle af verdens førende high end brands, så bestræber The Vintage Bar sig også på, at gøre high fashion mere tilgængeligt ved at skabe en gennemsigtighed i markedet samtidig med, at deres varer bliver udbudt til en overkommelig pris. Der er ingen faste prissatser, da alle varer bliver vurderet individuelt, således de kan holde sig konkurrencedygtige. Det betyder, at du som forbruger kan spare helt op til 60% i forhold til skoens oprindelig pris i butikken.

Udvalget udvides hver uge

Skulle du mod forventning ikke finde, hvad du ønsker i deres webshop eller deres butik i København, så må du ikke miste modet. Hver uge får de nye, spændende high end vintage varer på lager, hvilket både gælder sneakers, tøj, tasker og meget mere.

Vil du sælge ud af dit klædeskab?

The Vintage Bar tilbyder også en consignment aftale, hvor de hjælpder dig med at sælge luksusgenstande, som du ikke benytter dig af mere. Når din varer bliver solgt, tjener du op til 75% af salget, mens TVB tager resten i kommission. De tager en kommission for deres arbejde, da de sørger for den rigtige prisfastsættelse, autentificering, produktfotografering, den perfekt produktbeskrivelse, forsendelse til køber og meget mere.

Se nærmere på udvalget

Hvis du gerne vil se og prøve skoene før du køber dem, så er der mulighed for at booke en aftale i deres showroom i København, hvor du ligeledes har muligheden for at shoppe hele deres udvalg.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.