Artikel
Motionsbånd
Reklame for: kondition.dk
Indholdet i denne artikel er sponsoreret

Løbebånd er en fantastisk måde hvorpå, du kan dyrke motion hurtigt og nemt. Du har både mulighed for gå, løbe i et moderat tempo eller give den 100 % gas på løbebåndet. Der er dog to ting, som er vigtige at undersøge, inden man anskaffer sig et løbebånd.

Dit udstyr skal gerne være i top, og det indebærer både dit løbebånd, men også dine løbesko. Der er nemlig forskel på, hvilke sko der egner sig bedst til løb på løbebånd. Derudover skal du finde et løbebånd, som passer til dine behov. På denne side kan du se diverse løbebånd test, hvis du ønsker et overblik over de bedste løbemaskiner på markedet.

Vælg de rette sko til løbebåndet

Der kan være forskel på om du løber indendørs eller udendørs, i forhold til hvilke sko du vælger.

I de fleste sportsbutikker, hvor du har mulighed for at købe løbesko, kan du få taget en løbetest, hvis du er i tvivl om hvilke sko, der er bedst til din fod.

Der er nogle forskellige kriterier du kan vælge ud fra, hvis du skal sikre dig de rette sko til løbebåndet:

  • Vægt
  • Åndbarhed
  • Stødabsorption

Det er muligt at finde løbesko i alle prisklasser, som både er lette, åndbare og har en god stødabsorption. Du skal blot finde et par, der passer til dine behov, og som både har det udseende du kan lide, men som også indeholder ét eller flere af ovenstående kriterier.

Hvorfor er vægt, åndbarhed og stødabsorption vigtigt?

Når du løber på løbebånd, skal du gerne anskaffe dig et par løbesko, som er lette. Hvis du udvælger en alt for tung sko, vil du have svært ved at få det maksimale ud af dit løb.

Kig derfor gerne efter et par lette sko, så du ikke gør løbeturene hårdere for dig selv. Du vil typisk også føle dig mere motiveret, hvis fødderne nemt løfter sig, uden for meget besvær.

Derudover er åndbarheden i skoene også en faktor, du bør have for øje. Med et åndbart materiale sikrer du dig, at sved og lugt i skoene bliver mindsket. Der er intet værre end gennemblødte sokker og ubehag, efter endt træning.

Den sidste faktor du kan have in mente er stødabsorption. Hvis dine sko indeholder en god stødabsorption, vil dine løbeture på løbebåndet virke meget lettere. Det giver følelsen af en fjeder, der hjælper dig med at komme frem.

Du kan på den måde også mindske skader og ømhed, da skoen dermed vil tage noget af belastningen, hver gang du rammer båndet.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.