Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Én af århundredets mest eftertragtede sneakerudgivelser fra adidas vender tilbage en sidste gang, og du har muligheden for at få fingrene i et par.

Tilbage i 2015 indledte adidas og Parley for the Oceans et banebrydende samarbejde med det klare formål at skabe mere bæredygtige løbesko og samtidig sprede opmærksom omkring forurening af verdenshavene. Duoen indledte samarbejde med en opsigtsvækkende lancering af den såkaldte Parley x Adidas Ocean Runner, der kombinerer den klassiske Ultra BOOST-sål med en overdel vævet af plastik opsamlet fra havet.

Skoen blev kun tildelt 50 særlige ambassadører og er i dag så godt som umulig at opstøve. I dag, 5 år senere, har adidas og Parley udgivet en lang række forskellige modeller og solgt mere end 1 millioner par sko lavet af plastik fra havet. Det har duoen valgt at fejre ved at give den oprindelige Ocean Runner et eksklusivt re-release – men kun i 10 eksemplarer.

Sådan deltager du

Parley x Adidas Ocean Runner gør comeback i form af en særlig konkurrence, som du kan deltage i nu via adidas’ app. Alle kan deltage, men hvis du vil øge din chance for at vinde, skal du uploade et billede af, hvordan du har hjulpet med at holde verdenshavene rene. Hertil skal du bruge hashtagget, #adidasparley samt tagge @adidas – så bliver du måske den heldige ejer af et par. Konkurrencen løber indtil 22. juni kl. 09:30. Umiddelbart efter kontaktes vinderen, som får tilsendt sit par direkte.

Deltag her

Flere sommernyheder

Tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder til sommeren, som er en tand nemmere at få fingrene i.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.