Vans
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter et succesfuldt samarbejde i 2018 der tog form som en eksklusiv ”Patchwork”-udgave af Style 36-modellen, har Size? og Vans igen slået pjalterne sammen. Denne gang har de kastet sig over Bold Ni-modellen, som har fået en iøjnefaldende Patchwork-overhaling.

Size? x Vans Bold Ni Patchwork III markerer tredje del af duoens såkaldte ”Factory Floor” Pack, der denne gang er inspireret af resterne af materialer man finder på skofabrikker. Den er således konstrueret af et væld af forskellige materialer i tilfældig patchwork-stil som en reference til de overskydende rester, du ville kunne finde på gulvet på Vans’ berømte Anaheim-fabrik.

Monokrom farvepalet

Materialerne, der spænder fra klassisk kanvas til denim og ruskind, er holdt i en monokrom farvepalet, men er til gengæld klædt i et væld af mønstre såsom polkaprikker, camo, striber og selvfølgelig Vans’ ikoniske tern. Foruden at fortælle en autentisk historie om Vans tilgang til design placerer det skoen perfekt i tidens dekonstrutions- og ”do-it-yourself”-trend inden for sneakers.

Udkommer snart

Size? x Vans Bold Ni Patchwork III udkommer eksklusivt hos Size? fredag den 30. august med en beskeden pris på £70, men kun i begrænset antal, så vær klar.

Tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder, og glem ikke at følge os på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.