Vans
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Dedikeret til både troldmænd, hekse og ’mugglere’.

Inden for sneakers har der de sidste par år tegnet sig et helt nyt og interessant billede af, hvordan de store mærker tænker samarbejder.

Engang var de primært forbeholdt musikkunstnere og sportsstjerner, og med tiden udbredte det sig til tøjmærker og retailere, men i dag er der nærmest ingen grænser. Blot i løbet af det sidste halve år har fænomener som Dragon Ball Z, Spiderman, Avengers og Game of Thrones, der ellers ikke har meget at gøre med sneakers, fået deres egne prominente samarbejder, og tendensen fortsætter.

Magisk samarbejde

Det seneste eksempel er Vans, der netop er begyndt at tease et ”magisk” nyt samarbejde med Harry Potter-franchiset, der ikke bare omfatter tøj, men også sneakers – efter sigende dedikeret til både troldmænd, hekse og ’mugglere’.

Udkommer snart

Der er endnu ingen info om hvilke sneakers, samarbejdet helt præcist kommer til at bestå af, men på Vans’ officielle landingsside er de fire kolleger illustreret i tern, hvilket kan være en hentydning til, at den ikoniske Vans Slip-on med skaktern indgår. Derudover er det ikke utænkeligt, at den evigt-populære Old Skool-model også er en del af samarbejdet.

Hold øje med vores Release Kalender og sørg for at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret på det nye Vans x Harry Potter samarbejde.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.