Releases
Undercover Overbreak

Release Dato: 19. februar 2021
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: DD1789-200/DD1789-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Jun Takahashi, chefdesigner og founder af modebrandet UNDERCOVER, har et rigtig godt forhold til Nike, hvilket har ledt til talrige collabs af både tøj og sneakers. I den seneste tid har vi samarbejdet lede til en række sneaker packs der blandt andet tæller en Daybreak Pack og en speciel React Presto der udkom i 2020. Som mange af disse collabs vidner, så er Jun Takahashi og UNDERCOVER på ingen måde bange for at skubbe grænserne for design. Derfor undrer det da heller ikke mange, at Jun nu har valgt at fokusere på Nikes eksperimenterende ISPA-kollektion og i samarbejde med Nike, har han skabt den nye UNDERCOVER x Nike ISPA Overbreak, der udkommer i en pack bestående af fire colorways, hvor to af dem releaser i Europa den 19. februar. De fire colorways i den nye ISPA pack indeholder en beige/white, black/white, white/black-gold-red og grey/black-red colorway.

Den nye Overbreak er lavet i klassisk stil, der stemmer overens med andre sneakers i Nikes ISPA-kollektion, hvor skoens overdel er lavet i række forskellige materialer, såsom mesh, TPU og suede. Slidstærkt suede bruges på skoens tåpanel, mudguard og heel guard og skoens eyestay-paneler er lavet i et takket TPU-materiale. Dertil er skoens swoosh-logo lavet i læder og delvist dækket af skoens mudguard, og baggrunden er lavet i mesh, ligesom skoens tunge. Forrest på skoens har man også valgt at lade sålen gå længere op på overdelen end normalt, for at sikre ekstra beskyttelse på skoens spids.

Selvom de nye ISPA sneakers er meget forskellige i deres farver, har de også en række fællestræk, der med det samme får en til at tænke på UNDERCOVER. En af disse fællestræk, der også er gået hen og blevet et kendetegn for det japanske brand, er en rød blomst, der vokser op ad skoens swoosh-logo. Derudover er skoen også udstyret med en React-sål, der med sine overdrevne proportioner passer helt perfekt ind i ISPA’s eksperimenterende designfilosofi. Som en afslutning, er skoens heel tab prydet med UNDERCOVERS minimalistiske logo og på skoens tå er der henholdsvis skrevet ’CHAOS’ på venstre sko og ’BALANCE’ på højre sko.

Den nye UNDERCOVER x Nike Overbreak Pack udkommer den 19. februar på Nike SNKRS og hos enkelte udvalgte forhandlere. På vores Release Kalender kan du holde dig opdateret med ændringer og forhandlere, samt finde andre kommende releases. Du kan også hoppe over og følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste rygter og nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

NAKED
Tidspunkt: 09:00

Gå til Naked


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.