Releases

Release Dato: 7. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Nike nyder godt af deres japanske ’collabs’ denne sæson, hvor de har stjålet rampelyset med flere prominente samarbejder – herunder Sacai x Nike LDV Waffle og selvfølgelig Undercover x Nike Daybreak. Netop sidstnævnte har langt om længe fået en officiel release-dato – de i alt tre nye sneakers lander den 7. juni.

Undercover og Nike har efterhånden arbejdet sammen i adskillige sæsoner og endda skabt deres egen løbe-linje, Gyakousou, men denne gang er fokus flyttet fra løbebanen og over på catwalken. Duoen har nemlig skabt et super fashionabelt ’take’ på Nikes gamle Daybreak-model, der er blevet udstyret med premium-materialer, en plettet sål og en iøjnefaldende ”hækspoiler” ved hælen.

Skoen, der har været ventet gennem flere måneder, udkommer indledningsvist i tre udgaver – sort, gul og blå. De lander som sagt den 7. juni, men kun hos udvalgte forhandlere og i begrænset antal.

Find direkte links til forhandlere nedenfor, og smut forbi vores Release Kalender for det bedste overblik over de vigtigste sneaker-releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.