Releases

Release Dato: 21. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CJ3295-001

Undercover og Nike er klar til at udgive endnu en colorway af deres take på den klassiske Daybreak-model, som de ligeledes udgav i tre forskellige farver i starten af juni, da Undercover x Nike Daybreak Packen have release.

UNDERCOVER x Nike Daybreak ”Black” har en gennemgående sort overdel bestående af nylon og ruskind, som adskiller sig fra de tidligere releases ved at have et helt sort læder Swoosh logo på sneakerens ydersider.

Derudover er skoene udstyret med en over-proportioneret plastik hækspoiler ved hælen, som er vartegnet for dette samarbejde.

Undercover x Nike Daybreak ”Black” udkommer den 21. juni hos nedenstående forhandlere. Find direkte links nedenfor, og husk at tjekke vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. Husk også at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi altid sørger for, at holde dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.