Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

For fem år siden var Kanye West med til at give den kultstatus. Nu vender den dengang ultrapopulære adidas Ultra Boost 1.0 ”Core White” tilbage i sin oprindelige form.

Selvom den blev lanceret allerede i februar måned 2015, skulle der gå tre måneder, før den kridhvide adidas Ultra Boost 1.0 ”Triple White” for alvor blev en ting i sneakerverdenen. Som så ofte før var det amerikanske rapper Kanye West, der var firstmover, og fra den ene dag til den anden fik den ellers oversete sko kultstatus. 

Knap fem år er gået siden da, og i mellemtiden er adidas Ultra Boost blevet en grundsten i den tyske skogigants sortiment – ikke kun som løbesko, men i høj grad også som livsstilssko. Og nu har de valgt at give den ultrapopulære ”Core White”-version en renæssance.

Originale detaljer intakte

Med relanceringer er det ofte spændende at se, om brandsene vover sig ud i at lave ændringer, der kan være med til at rokke ved det oprindelige udtryk. Det er imidlertid ikke tilfældet med ”Core White”, hvor alle originale detaljer har fået lov til at forblive intakte. 

Det gælder ikke kun den skarpe, hvide Primeknit-overdel, men også den karakteristiske hvide BOOST-sål samt den hvide FITCOUNTER-hælkappe med sort Ultra Boost-branding, der matcher ydersålen.

Lander i denne måned

Drømmer du om at gå sommeren i et møde med et par Ultra Boost ”Core White”, bør du sidde klar, når modellen lander hos udvalgte forhandlere i løbet af maj. I mellemtiden kan du tjekke vores Release Kalender for flere Ultra Boost-releases. Og er du på jagt efter inspiration til dine næste sneakers, kan du med fordel følge Sneakerworld på Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.