Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den nye “Pink Tint” colorway pryder den højtyndende løbesko i eksklusive materialer og en elegant, lyserød farve.

Ultra Boost fejrer i år 5-års jubilæum, og det fejrer adidas med en række gamle og nye versioner af den originale 1.0-udgave. Indtil videre har vi blandt andet set den hvide Ultra Boost, som blev gjort populær af Kanye West, gøre comeback i en opdateret, men respektfuld DNA-relancering. Nu er turen kommet til et splinternyt “Pink Tint” take på Ultra Boost, der er som skabt til sommermånederne.

Den originale Primeknit-overdel

Adidas Ultra Boost “Pink Tint” klæder modellen i en skrøbelig og elegant, rosenrød farve fra top til tå. Eneste kontrast er at finde på Continental-ydersålen, som er holdt i hvid. Skoen har samme Primeknit-overdel som nogle af de oprindelige Ultra Boost sneakers, hvilket af mange fans betragtes som den bedste til dato. Til gengæld er det originale TPU-lace cage udskiftet med ét af læder, der giver modellen et eksklusivt præg, der harmonerer godt med den mondæne, lyserøde farve.

Kommer snart

Ifølge kilder udkommer adidas Ultra Boost “Pink Tint” den 1. juli på adidas’ amerikanske hjemmeside. Om den også vender på deres danske hjemmeside er endnu uvist, men hold øje med vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret. Her finder du desuden en række andre friske sommernyheder fra det tyske mærke.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.