Releases
Download All Pairs Top Banner

Restock Dato: 12. januar 2019
Pris: 1.499 DKK
Produktkode: G28319

Et ikon vender tilbage – adidas relancerer skoen der lagde tungen på vægtskålen i magtforholdet mellem adidas og Nike og startede et helt nyt kapitel inden for sneakers: Ultra Boost 1.0 ”OG”. Få alle detaljerne med her.

Vi nærmer os afslutningen på 2018, og som altid kæmper de to giganter, adidas og Nike, om at runde året af på mest opsigtsvækkende vis. Når den store tilbudsfest er færdig efter Black Friday og Cyber Monday, sættes alle sejl ind på at udgive den eller de sneakers, som fleste vil snakke om, når kalenderen ikke længere siger 2018.

Selvom mange er enige om, at Nike har haft det stærkeste år indtil videre, særligt takket være deres samarbejde med Virgil Abloh og Off-White, er der ingen garanti for, at det også forholder sig sådan om et par måneder.

For selvom Nike har bebudet relanceringen af Air Jordan 11 ”Concord”, introduktion af den nye Nike React Mid ISPA-silhuet, nye Off-White x Nike Zoom Fly SP, og et nyt samarbejde med Jerry Lorenzo som de mest prominente slut november/december-nyheder, har adidas virkelig sat sig i sædet for at slutte årets af med manér. Deres nyheder inkluderer den længe ventede 4D Consortium Runner, Yeezy 500 ”Salt”, kulminationen på Dragon Ball x adidas, Ultra Boost 1.0 ”Cream” samt relancereringer af Yeezy Boost 350 V2 i både ”Zebra” og ”Semi Frozen Yellow”.

Som om det ikke var nok genudgiver de også den originale Ultra Boost 1.0. Skoen blev lanceret i 2015 som løbesko, men blev hurtigt forvandlet til en populær livsstilssko takket være dens høje komfort og knivskarpe design. Ultra Boost 1.0 roses stadigvæk som den bedste af de adskillige Ultra Boost-versioner, der i dag findes, takket være dens super fede Primeknit-mønster, der særligt træder frem på den orginale udgave.

Den har nemlig et enkelt udtryk med en sort overdel med gråt mønster, hvid Boost-sål, blå FITCOUNTER-hælkappe og gule lacetips. I vores øjne er der slet ingen tvivl – Ultra Boost 1.0 ”OG” er én af de bedste Ultra Boost, der har set dagens lys, og eftersom vi langt fra er de eneste, er der ingen tvivl om, at den kommer til at ryge hurtigt.

Hvis du er hurtig, har du d. 1. december muligheden for at få fingrene i en vaskeægte nyklassiker, når Ultra Boost 1.0 ”OG” vender tilbage ved adidas og udvalgte forhandlere. Direkte links finder du nedenfor, og du kan tjekke vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

[UPDATE]: adidas Ultra Boost 1.0 OG restocker hos Rezet Store den 12. januar 2019.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 12/1 – 10:00

Gå til Rezet Store

SHOE CHAPTER
Tidspunkt: 00:00

Gå til Shoe Chapter

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

STOY
Tidspunkt: 00:00

Gå til STOY

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Afew Store

NORSE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Norse Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.