Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Klædt i et farverigt ’tie dye’-design, der markerer den legendariske festivals 50-års jubilæum.

Det er i år 50 år siden, at Woodstock festivallen løb af stablen på en stor græsplæne i delstaten, New York. Det er Nice Kicks og adidas Consortium gået sammen om at fejre med e ny, unik tie dye udgave af Ultra Boost-modellen.

Love, peace and music

Nice Kicks, der tidligere har eksperimenteret med tie dye på adidas’ NMD model (med stor succes), har denne gang hentet inspiration i 60’ernes og 70’ernes hippie-bevægelse. Den udgjorde nemlig en stor del af festivallens publikum og brugte selv ”tie dye” som en udtryksform til blandt andet at promovere budskabet om ”love, peace and music”.

Moderne men nostalgisk design

Resultatet er en super farverig Ultra Boost hvis overdel er klædt i alle regnbuens farver – og selvfølgelig i det klassiske tie dye-mønster, som igen er blevet moderne.

BOOST-sålen, snørebåndene og hælkappen er til gengæld holdt i hvid, hvilket tilfører god harmoni til skoens udtryk og sørger for, at det ikke bliver for meget. Slutteligt er skoen rundet af med en retro gum-ydersål, der fuldender det nostalgiske design.

Udkommer snart

Nice Kicks x adidas Ultra Boost ”Woodstock” udkommer hos udvalgte Consortium-forhandlere den 17. august – samme dag som festivallen løb af stablen for 50 år siden. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra adidas,og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.