Releases

Release Dato: 15. februar 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: FW4632

I forbindelse med Tom & Jerry’s 80-års jubilæum, fik musen Jerry designet en unik Reebok Club C, der tog udgangspunkt i hans egne farver og forkærlighed for ost. Sammen med Reebok, har Tom & Jerry-franchiset også designet en Reebok Instapump Fury OG til katten Tom.

Den nye Tom & Jerry X Reebok Instapump Fury OG er lavet med udgangspunkt i farverne som fremgår på Tom, hvor især den grå farve er dominerende på det meste af skoen. Med udgangspunktet i at efterligne en kat, har Reebok valgt at anvende en falsk grå pels, til at dække det meste af skoen. Forrest på skoen er der anvendt sort læder, som skal forestille sig at være snuden. På den nye Instapump Fury OG, har Reebok valgt at farve skoens gummispænde i en gul farve, som er ligeså markant på skoen, som den er i Toms øjne.

Ligesom de andre sko i kollektionen, har Reebok tilføjet en hel del detaljer fra den klassiske tegneserie. Begge hæle er prydet med broderi af vredestegn på venstre hæl og to krydsende bat på den højre. Yderligere fremgår der en masse små tegninger af streger, som med tegneserieøjne forestiller slag, samt et lille plaster på midtersålen.

I modsætning til de andre sko fra samarbejdet, er Tom & Jerry X Reebok Instapump Fury OG mere detaljeorienteret, når det kommer til hvad den ønsker at efterligne. Skoen formår at medtage alle de aspekter, der gør at man tænker Tom & Jerry det øjeblik, man ser den.

Tom & Jerry X Reebok Instapump Fury OG udkommer den. 15. februar på Reeboks egen hjemmeside, til både børn og voksne. For mere information omkring skoen og det samlede release, tjek vores Release Kalender og hold dig samtidigt opdateret på andre releases.

FORHANDLERE

REEBOK
Tidspunkt: 00:00

Gå til Reebok


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.