Releases

Release Dato: 15. februar 2020
Pris: 799 DKK
Produktkode: FW4632

I forbindelse med Tom og Jerrys 80 års jubilæum har franchiset indgået et samarbejde med Reebok, for at fejre dette. Sammen har de lavet 3 versioner af Reeboks klassiske Club C-model og en version af deres Instafury Pump, inklusiv en tøjkollektion.

Blandt det nye samarbejde, er den såkaldte ”Revenge Pack”, der har til formål at symbolisere kampen imellem Tom og Jerry. Heriblandt er en version af Reeboks Club C i messingfarvet suede med en quiet pink lining, som må antages at skulle forestille musen Jerry.

På skoen er der lavet en del sjove detaljer, som skal vække minder, når man ser dem. Flappen hvorpå der plejer at stå ”Reebok”, er blevet erstattet med seriens eget logo. Dertil er der på hælene blevet broderet henholdsvis en bombe på den venstre og nogle vredestegn på den højre, samt at der på indersålen er blevet tilføjet nogle forskellige figurer og et fælles logo for Tom & Jerry X Reebok. Ydersålen er lavet i en gullig, gennemsigtig gummi. Det at sålen er gennemsigtig, gør at men kan se huller der er blevet malet, så ydersålen kommer til at ligne en ost.

Tom & Jerry X Reebok Club C udkommer den. 15. februar på Reeboks egen hjemmeside, til både børn og voksne. For mere information omkring skoen og det samlede release, tjek vores Release Kalender og hold dig samtidigt opdateret på andre releases.

FORHANDLERE

REEBOK
Tidspunkt: 00:00

Gå til Reebok


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.